Stress – Nachtrust – Humeur

Iedereen krijgt wel eens te maken met stress door spanningen thuis of op de werkvloer. Orca Valeriana officinalis bio is een vloeibaar extract van de wortel an valeriaan, één van de meest gebruikte planten voor het ondersteunen van de natuurlijke relaxatie. Het draagt bovendien op een veilige wijze bij tot het terugvinden van onze normale slaap. 

Orca hydroalcoholische extracten worden bereid door maceratie van gedroogde biologische plantendelen. Ze zijn een pure en kwalitatieve bron van actieve bestanddelen en bevatten verder geen toegevoegde stoffen.

Orca Relax & Sleep Bio bevat 100% biologisch plantenextract van valeriaan, passiebloem en slaapmutsje. Al deze planten dragen bij tot de natuurlijke relaxatie en ondersteunen een gezonde nachtrust. Orca Relax & Sleep Bio is een complex dat ondersteunend werkt bij stress en spanningen en daardoor bijdraagt om op een natuurlijke en veilige wijze onze normale slaap terug te vinden.

Orca B-complex forte is een hooggedoseerd complex dat u voorziet van alle belangrijke B-vitamines, in hun biologisch actieve, best opneembare vorm, zodat het lichaam deze niet meer zelf hoeft om te zetten. Vitamine B1, B2, B3, B6, B12 en biotine optimaliseren het energiemetabolisme en zijn gekend voor hun ondersteuning van het zenuwstelsel. Vitamine B6, B9 (foliumzuur) en B12 zijn goed voor een normaal homocysteïnemetabolisme. Aangevuld met VitaCholine®, inositol en PABA. 

 

Orca Goed humeur is een kwalitatief complex van hoogwaardige visolie met de omega 3-vetzuren EPA en DHA, in combinatie met de actieve bestanddelen van gestandaardiseerde extracten van Sint-Janskruid en saffraan. Sint-Janskruid draagt bij tot ons emotioneel welzijn en ondersteunt een gezonde nachtrust. De actieve stoffen uit saffraan ondersteunen een positief gemoed en de algemene relaxatie. Affron® is een innovatief extract die onderbouwd is met 3 klinische studies.