Stress – Nachtrust – Humeur

Orca Relax & Sleep Bio bevat 100% biologisch plantenextract van valeriaan, passiebloem en slaapmutsje. Al deze planten dragen bij tot de natuurlijke relaxatie en ondersteunen een gezonde nachtrust. Orca Relax & Sleep Bio is een complex dat ondersteunend werkt bij stress en spanningen en daardoor bijdraagt om op een natuurlijke en veilige wijze onze normale slaap terug te vinden.

Orca B-complex forte is een complex dat u voorziet van alle belangrijke B-vitamines. Vitamines B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel. Daarnaast bevat het ook vitamine B5 dat nodig is voor een normale synthese en metabolisme van neuro-transmitters. 
Biotine en foliumzuur dragen bij tot normale mentale prestaties (zoals leren, memoriseren, stressbestendigheid). 

Orca Goed humeur is een kwalitatief complex van hoogwaardige visolie met de omega 3-vetzuren EPA en DHA, in combinatie met de actieve bestanddelen van gestandaardiseerde extracten van Sint-Janskruid en saffraan. Sint-Janskruid draagt bij tot ons emotioneel welzijn en ondersteunt een gezonde nachtrust. De actieve stoffen uit saffraan ondersteunen een positief gemoed en de algemene relaxatie. Affron® is een innovatief extract die onderbouwd is met 3 klinische studies.

Orca No Stress is een uniek complex met Lactium®, een natuurlijk en bewezen efficiënt product afgeleid van melkproteïnen. *Het toegevoegde magnesium en B-vitamines (B1, B2, B3, B5, B6 en B12) dragen bij tot het behoud van een gezond zenuwstelsel. Daarenboven bevordert magnesium de vermindering van vermoeidheid. **Het extract van citroenmelisse is goed voor de relaxatie en een goede nachtrust