Slimming – Detox

Orca Fat burner bio is een 100% biologisch complex met onder andere een groene thee-extract dat het vetmetabolisme ondersteunt en bijdraagt tot de gewichtsbeheersing. Het bevat eveneens een extract van groene koffie (Svetol®) met minstens 40% chlorogeenzuren en 10% 5-caffeoylkininezuur. Svetol® heeft een unieke samenstelling (typische ratio 5-caffeoyl-kininezuur / chlorogeenzuren: 0,2-0,3) waarvan de doeltreffendheid werd aangetoond.

Orca Phyto-Detox® is een natuurlijk complex met actieve plantaardige extracten, waaronder artisjok en mariadistel, die de ontgiftende werking van de lever ondersteunen. Het wortelextract van de paardenbloem vult deze werking aan door zijn bijdrage aan de secretie van spijsverteringssappen en de eliminatie van toxines. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van berkextract, dat bijdraagt tot de drainerende werking van de nieren.

Orca Strakke buik bio is een complete formule met hoogwaardige extracten van biologische planten met onder andere artisjok, dat bijdraagt tot de vertering en het intestinaal comfort. Venkel draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Berk ondersteunt de verterings- en eliminatiefuncties. Verder bevat Orca Strakke buik bio een bestudeerd extract van vijgcactus (Cacti-Nea™), dat bijdraagt tot de gewichtscontrole.

Orca Chlorella + Spirulina bio is een  biologisch complex op basis van algen. Algen zijn micro-organismen die al meer dan duizend jaar gekweekt en gebruikt worden als voedselbron. Chlorella en spirulina, respectievelijk een ééncellige felgroene zoetwater- en zoutwateralg bevorderen de vitaliteit en de natuurlijke weerstand. Chlorella of letterlijk ‘klein groen blaadje’ ondersteunt de leverwerking en de inwendige reiniging. Daarenboven draagt spirulina bij tot de gewichtscontrole

Groene thee wordt gemaakt van de bladeren van Camellia sinensis, welke al eeuwenlang gecultiveerd wordt in de Aziatische landen (vooral China en Japan). Orca Groene thee forte bio bevat een 100% biologisch water-extract van groene thee met maar liefst 50% polyfenolen, waaronder catechinen met als belangrijkste bestanddeel EGCG (epigallocatechine gallaat). 

De mariadistel heeft zijn benaming te danken heeft aan de melkachtige nerven op het blad, waarvan men dacht dat ze van gemorste moedermelk van de maagd Maria waren. Orca Mariadistel bevat 500 mg kwalitatief extract van mariadistel, met een extra hoge standaardisatie van 80% silymarine. Mariadistel ondersteunt de reinigende en zuiverende werking van de lever en is aangewezen bij een ontgiftingskuur.