Slimming – Detox

Orca Chlorella + Spirulina bio is een  biologisch complex op basis van algen. Algen zijn micro-organismen die al meer dan duizend jaar gekweekt en gebruikt worden als voedselbron. Chlorella en spirulina, respectievelijk een ééncellige felgroene zoetwater- en zoutwateralg bevorderen de vitaliteit en de natuurlijke weerstand. Chlorella of letterlijk ‘klein groen blaadje’ ondersteunt de leverwerking en de inwendige reiniging. Daarenboven draagt spirulina bij tot de gewichtscontrole

Groene thee wordt gemaakt van de bladeren van Camellia sinensis, die al eeuwenlang gecultiveerd wordt in de Aziatische landen (vooral China en Japan). Orca Groene thee forte bio bevat een biologisch waterextract van groene thee met maar liefst 50% polyfenolen, waaronder catechines met als belangrijkste bestanddeel EGCG (epigallocatechine gallaat). Groene thee ondersteunt de gewichtscontrole dankzij zijn bijdrage tot de vetverbranding, de thermogenese en de eliminatie van water.

De mariadistel heeft zijn benaming te danken heeft aan de melkachtige nerven op het blad, waarvan men dacht dat ze van gemorste moedermelk van de maagd Maria waren. Orca Mariadistel bevat 500 mg kwalitatief extract van mariadistel, met een extra hoge standaardisatie van 80% silymarine. Mariadistel ondersteunt de reinigende en zuiverende werking van de lever en is aangewezen bij een ontgiftingskuur.

Orca Fat burner bio is een biologisch complex met onder andere een groene thee-extract dat het vetmetabolisme ondersteunt en bijdraagt tot de gewichtsbeheersing. Het bevat eveneens een extract van groene koffie (Svetol®) met minstens 40% chlorogeenzuren en 10% 5-caffeoylkininezuur. Svetol® heeft een unieke samenstelling (typische ratio 5-caffeoyl-kininezuur / chlorogeenzuren: 0,2-0,3) waarvan de doeltreffendheid werd aangetoond.

Aloe vera is een woestijnplant die het best gedijt in zonnige en droge streken. Orca Aloe vera sap bio wordt gemaakt van de gel uit zijn lange, smalle bladeren. Deze gel heeft uitstekende hydraterende en kalmerende eigenschappen voor de huid, en wordt dan ook vaak gebruikt in cosmetica. Maar Aloe vera sap kan je ook drinken en het *bevordert daarbij de ontgifting, de spijsvertering en de natuurlijke weerstand. Aloe vera voedt dan ook echt je lichaam van binnen én van buiten.

Orca Phyto-Detox® is een natuurlijk complex met actieve plantaardige extracten, waaronder artisjok en mariadistel, die de ontgiftende werking van de lever ondersteunen. Het wortelextract van de paardenbloem vult deze werking aan door zijn bijdrage aan de secretie van spijsverteringssappen en de eliminatie van toxines. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van berkextract, dat bijdraagt tot de drainerende werking van de nieren.

Orca Strakke buik bio is een complete formule met hoogwaardige extracten van biologische planten met onder andere artisjok, dat bijdraagt tot de vertering en het intestinaal comfort. Venkel draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. Berk ondersteunt de verterings- en eliminatiefuncties. Verder bevat Orca Strakke buik bio een bestudeerd extract van vijgcactus (Cacti-Nea™), dat bijdraagt tot de gewichtscontrole.