Haar, huid, nagels – Ogen

Tijdelijke stress, vermoeidheid, hormonale schommelingen, kleuringen, slechte voeding… een reeks factoren die een rol kunnen spelen bij periodes van dof en breekbaar haar en broze nagels. Orca Haar en Nagels is een natuurlijk en voedend complex rijk aan B-vitamines, waaronder vitamine H (of biotine) en vitamine B6 die een normaal eiwitmetabolisme ondersteunen. *Bevat zink in biobeschikbare chelaatvorm, dat bijdraagt tot het behoud van gezond haar en gezonde nagels.

Orca Collageen is een natuurlijk complex met marien collageen (1 g per tablet) en vitamine C. Collageen is de belangrijkste vezelachtige bouwsteen van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. Orca Collageen bevat Peptan®, een biobeschikbaar mengsel van korte collageenpeptiden waarvan de werking onderbouwd is door verschillende klinische studies. Vitamine C ondersteunt de normale collageen­vorming voor het behoud van een gezonde huid en gezond gewrichtskraakbeen.

Orca Zon formule is een complex met NutroxSun™, een klinisch onderbouwde mix van grapefruit en rozemarijn; die zorgt voor een verbeterde huidelasticiteit en significant minder roodheid van de huid na blootstelling aan UV-straling. Daarnaast bevat het bioactieve SOD afgeleid van een unieke Franse soort meloen (SOD B Primo-Antioxidant®, 140 IU). Dit complex bevat  β-caroteen, lycopeen, luteïne en astaxanthine (AstaPure®).

Orca Collageen + Hyaluron is een natuurlijk complex met marien collageen, een 2e generatie “full spectrum” hyaluronzuur (ExceptionHyal® Star) en vitamine C. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. Orca Collageen + Hyaluron bevat Naticol®, een zeer pure vorm van collageen type I waarvan de werking onderbouwd is door verschillende klinische studies.