Haar, huid, nagels – Ogen

Orca Collageen is een natuurlijk complex met marien collageen (1 g per tablet) en vitamine C. Collageen is de belangrijkste vezelachtige bouwsteen van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. Orca Collageen bevat Peptan®, een biobeschikbaar mengsel van korte collageenpeptiden waarvan de werking onderbouwd is door verschillende klinische studies. Vitamine C ondersteunt de normale collageen­vorming voor het behoud van een gezonde huid en gezond gewrichtskraakbeen.

Orca Collageen + Hyaluron is een natuurlijk complex met marien collageen, een 2e generatie “full spectrum” hyaluronzuur (ExceptionHyal® Star) en vitamine C. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van het bindweefsel in de huid, gewrichtskraakbeen, ligamenten, pezen en botten. Orca Collageen + Hyaluron bevat Naticol®, een zeer pure vorm van collageen type I waarvan de werking onderbouwd is door verschillende klinische studies.

Ziet je huid er soms minder glad uit en mist hij zijn natuurlijke uitstraling? Tijd om de zaak van binnenuit aan te pakken! Orca Collagen Coffee bevat heerlijke instant Arabica koffie, 5 g mariene collageenpeptiden en kokos MCT die deze koffie heerlijk romig maken, en tegelijkertijd tal van voordelen bieden. Natuurlijke cafeïne uit koffie draagt bij tot de alertheid en de concentratie.

Ziet je huid er soms minder glad uit en mist hij zijn natuurlijke uitstraling? Tijd om de zaak van binnenuit aan te pakken! Orca Collagen Matcha bevat heerlijke premium groene thee uit Japan, 5 g mariene collageenpeptiden en kokos MCT die deze matcha heerlijk romig maken, en tegelijkertijd tal van voordelen bieden. Matcha houdt de huid jeugdig en fris. Bovendien draagt matcha bij tot meer vitaliteit en ondersteunt het de vetverbranding en de eliminatie van water.

Tijdelijke stress, vermoeidheid, hormonale schommelingen, kleuringen, slechte voeding… een reeks factoren die een rol kunnen spelen bij periodes van dof en breekbaar haar en broze nagels. Orca Haar en Nagels is een natuurlijk en voedend complex rijk aan B-vitamines, waaronder vitamine H (of biotine) en vitamine B6 die een normaal eiwitmetabolisme ondersteunen. *Bevat zink in biobeschikbare chelaatvorm, dat bijdraagt tot het behoud van gezond haar en gezonde nagels.