Energie – Vitaliteit

Orca Zink forte is een compleet en doordacht zinkpreparaat dat verschillende synergetisch werkende nutriënten in hun best opneembare vorm samenbrengt. Zink, koper en vitamine B6 dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Zink draagt daarnaast ook bij tot het behoud van een gezonde huid, haar, nagels en botten en tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Orca Ginseng forte is een hoogwaardig complex met alle soorten ginseng. Bevat Koreaanse ginseng die bijdraagt tot de alertheid en vitaliteit. Indiase ginseng (KSM-66 Ashwagandha®) en Siberische ginseng (eleutherococcus) ondersteunen de lichamelijke en geestelijke prestaties*. De actieve bestanddelen uit maca (Peruviaanse ginseng) dragen bij tot het fysieke en mentale uithoudingsvermogen, de energie en vitaliteit. Acerola (West-Indische kers) is van nature erg rijk aan vitamine C.

Orca Magnesium forte draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en tot een normale energiehuishouding. Zowel magnesium als vitamine C ondersteunen de werking van het zenuwstelsel en het behoud van gezonde psychologische functies. Magnesium draagt bij tot de normale werking van de spieren. Orca Magnesium forte bevat een optimaal mengsel van drie magnesiumvormen, die gekend zijn omwille van hun goede opneembaarheid. Daarnaast bevat het 350% R.I.

Orca MultiVit voorziet u van uw optimale dagelijkse toevoer van maar liefst 12 vitamines en 9 mineralen! Orca MultiVit is een volledig en verantwoord supplement dat past in een evenwichtig voedingspatroon en gezonde levensstijl. Het bevat naast alle B-vitamines de vitamines A, C, D en E en de belangrijkste mineralen ijzer, koper, magnesium en zink onder hun organische en biobeschikbare chelaatvorm.

Op iedere leeftijd kent men wel eens periodes die gepaard gaan met stress (examens, drukte thuis of op het werk). Ons lichaam kan zich aanpassen aan veel situaties, maar soms vragen we toch net iets te veel en voelen we ons oververmoeid. Orca Panax ginseng bio is een vloeibaar extract van de wortel van ginseng die lichamelijke en geestelijke prestaties ondersteunt. De wortel wordt al eeuwenlang gebruikt in China als algemeen tonicum en draagt bij tot de weerstand tegen stress.

Ashwagandha, of ook wel Indische ginseng genoemd, is één van de belangrijkste kruiden uit de Ayurveda. Het is een adaptogeen kruid omdat het de balans in het lichaam bevordert. Een belangrijke eigenschap van adaptogenen is dat ze zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak een positieve invloed uitoefenen. Orca Ashwagandha forte bio bevat een hoogwaardig extract (KSM-66®) met een breed spectrum aan actieve bestanddelen in hun natuurlijke verhouding.