Circulatie – Metabolisme

Orca Foliumzuur+ werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeftes aan foliumzuur, vitamine B12, D3 én choline tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Dit uitgekiend complex bevat Quatrefolic®, de biologisch actieve vorm van foliumzuur oftewel 5-MTHF. Deze vorm is, in tegenstelling tot andere vormen, direct bruikbaar voor het lichaam zonder enige metabolisatie. Foliumzuur speelt een rol bij de vorming van de placenta en de groei van de baarmoeder gedurende de zwangerschap.

Orca Krill Omega 3 is afkomstig van volledig traceerbare Antarctische krill of Euphasia superba, kleine garnaalachtigen die ecologisch geoogst en vers verwerkt worden. Krill olie is rijk aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA onder de vorm van fosfolipiden, waardoor deze optimaal door het lichaam worden opgenomen. EPA en DHA dragen bij tot een normale hartwerking (*het gunstig effect wordt bekomen bij een inname van 250 mg EPA

De beheersing van het cholesterolgehalte is voor vele mensen een dagelijkse bekommernis. Orca Rode gist rijst+ bevat monacoline K (10 mg/dag) in de actieve vorm, een bestanddeel van natuurlijke oorsprong dat bijdraagt tot het behoud van een normaal cholesterolniveau. Het olijfbladextract (met 20% oleuropeïne) vult deze werking aan en ondersteunt het behoud van een normale bloeddruk. Met toevoeging van een hoogwaardig olijfvruchtextract (Mediteanox®) en co-enzym Q10!

Iedereen, zowel jong als oud, heeft wel eens van die vervelende momenten waarop zijn geheugen hem in de steek laat. Er zijn ook periodes waarin ons geheugen extra op de proef wordt gesteld, zoals tijdens de examens. Orca Ginkgo Memo+ bevat hoogwaardige visolie met DHA, een essentieel omega 3-vetzuur dat bijdraagt tot het behoud van de normale hersenfunctie*. 

Orca Omega totaal is een subliem complex van 5 omega-vetzuren afkomstig uit hoogwaardige visolie, krill olie en de allerbeste oliën afkomstig van planten zoals bernagie, duindoorn, granaatappelzaad en olijven. Orca Omega totaal voorziet u van een optimale ratio aan omega-vetzuren. *De meest essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA, uit vis- en krill olie, dragen bij een dagelijkse inname van 250 mg bij tot een normale hartfunctie.