Circulatie – Metabolisme

Orca Foliumzuur+ werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeftes aan foliumzuur, vitamine B12, D3 én choline tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Dit uitgekiend complex bevat Quatrefolic®, de biologisch actieve vorm van foliumzuur oftewel 5-MTHF. Deze vorm is, in tegenstelling tot andere vormen, direct bruikbaar voor het lichaam zonder enige metabolisatie. Foliumzuur speelt een rol bij de vorming van de placenta en de groei van de baarmoeder gedurende de zwangerschap.

De beheersing van het cholesterolgehalte is voor vele mensen een dagelijkse bekommernis. Orca Rode gist rijst+ bio bevat monacoline K (2,99 mg/dag) in de actieve vorm. Dit is een natuurlijke bestanddeel uit rode gist rijst dat wordt bereid door het in cultuur brengen van een gist op biologische niet-GGO rijst via natuurlijke fermentatie. ABG10+® is een gefermenteerd premium knoflookextract dat bijdraagt tot een normaal cholesterolgehalte en de gezondheid van hart en bloedvaten.

Orca Omega totaal is een subliem complex van 5 omega-vetzuren afkomstig uit hoogwaardige visolie, krill olie en de allerbeste oliën afkomstig van planten zoals bernagie, duindoorn, granaatappelzaad en olijven. Orca Omega totaal voorziet u van een optimale ratio aan omega-vetzuren. *De meest essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA, uit vis- en krill olie, dragen bij een dagelijkse inname van 250 mg bij tot een normale hartfunctie.