Circulatie – Metabolisme

Iedereen, zowel jong als oud, heeft wel eens van die vervelende momenten waarop zijn geheugen hem in de steek laat. Er zijn ook periodes waarin ons geheugen extra op de proef wordt gesteld, zoals tijdens de examens. Orca Ginkgo Memo+ bevat hoogwaardige visolie met 70% DHA, een essentieel omega 3-vetzuur dat bijdraagt tot het behoud van de normale hersenfunctie*.

Orca Omega totaal is een subliem complex van 5 omega-vetzuren afkomstig uit hoogwaardige visolie, krill olie en de allerbeste oliën afkomstig van planten zoals bernagie, duindoorn, granaatappelzaad en olijven. Orca Omega totaal voorziet u van een optimale ratio aan omega-vetzuren. *De meest essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA, uit vis- en krill olie, dragen bij een dagelijkse inname van 250 mg bij tot een normale hartfunctie. 

Orca Krill Omega 3 is afkomstig van volledig traceerbare Antarctische krill of Euphasia superba, kleine garnaalachtigen die ecologisch geoogst en vers verwerkt worden. Krill olie is rijk aan de omega 3-vetzuren EPA en DHA onder de vorm van fosfolipiden, waardoor deze optimaal door het lichaam worden opgenomen. EPA en DHA dragen bij tot een normale hartwerking (*het gunstig effect wordt bekomen bij een inname van 250 mg EPA

De beheersing van het cholesterolgehalte is voor vele mensen een dagelijkse bekommernis.