Botten – Gewrichten

Orca Gewrichten+ bevat actieve bestanddelen uit planten die uw gewrichten ondersteunen. Bevat hars uit de wierookboom, duivelsklauw en wilg. Deze werking wordt aangevuld met een curcumawortelextract, dat bijdraagt tot de flexibiliteit en gezondheid van de gewrichten.

Vanaf een bepaalde leeftijd wordt bewegen moeilijker, de gewrichten worden minder soepel.
Orca Glucosamine bevat belangrijke bouwstenen van het kraakbeen.
*Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale werking van kraakbeen.
**Mangaan ondersteunt de vorming van bindweefsel, zoals kraakbeen. Bevat eveneens MSM!

Voldoende beweging en een gezonde voeding ondersteunen een goede conditie van het bewegingsapparaat.

Orca Vitamine D3 forte draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden en een normaal functionerend immuunsysteem.
Onze eigen aanmaak van vitamine D3 via blootstelling aan UV-straling kan heel wat minderen door bepaalde omstandigheden of in de donkere wintermaanden. Suppletie met vitamine D3 is dus meestal erg aangewezen, voor kinderen (vanaf 3 jaar) tot bejaarden, alsook voor zwangeren en vrouwen in de overgang.

Orca Curcuma forte bevat een gepatenteerd en intensief bestudeerd curcumawortelextract, Longvida®. De speciale formulering in vetoplosbare micropartikels (Solid Lipid Curcumin Particle technology of SLCPTM) zorgt voor een 95 maal betere biologische opname dan gewone curcumine. Dankzij het curcuminoïdencomplex draagt curcuma bij tot de flexibiliteit en de gezondheid van de gewrichten

Orca Silicium is een drinkbare oplossing met een hoge dagdosis bio-geactiveerd silicium, één van de best opneembare vormen van silicium. Daarnaast bevat het ook silicium van plantaardige oorsprong uit brandnetel en heermoes (Urtica dioica en Equisetum arvense) die de gezondheid van de gewrichten, het haar en de nagels bevorderen.