Botten – Gewrichten

Naarmate we ouder worden treden er veranderingen op in de gewrichten. Wanneer die veel belast worden kunnen ze wat strammer worden en verloopt bewegen moeilijker. Orca Harpagophytum procumbens bio is een vloeibaar extract van de secundaire wortelknol van duivelsklauw. Duivelsklauw is gekend omwille van de aanwezigheid van actieve bestanddelen die bijdragen tot de flexibiliteit en gezondheid van de gewrichten. Voldoende beweging en een gezonde voeding ondersteunen een goede conditie van het bewegingsapparaat.

Orca Gewrichten+ bevat actieve bestanddelen uit planten die uw gewrichten ondersteunen. Bevat hars uit de wierookboom, duivelsklauw en wilg. Deze werking wordt aangevuld met een curcumawortelextract, dat bijdraagt tot de flexibiliteit en gezondheid van de gewrichtenHet gepatenteerde en intensief bestudeerde curcuma-complex (Longvida®) zorgt voor een 95 maal betere opname dan gewone curcumine.

Vanaf een bepaalde leeftijd wordt bewegen moeilijker, de gewrichten worden minder soepel. Orca Glucosamine+ bevat belangrijke bouwstenen van het kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale werking van kraakbeen. Mangaan ondersteunt de vorming van bindweefsel, zoals kraakbeen. Bevat eveneens MSM!

Voldoende beweging en een gezonde voeding ondersteunen een goede conditie van het bewegingsapparaat.

Orca Vitamine D3 forte draagt bij tot het behoud van sterke botten en tanden en een normaal functionerend immuunsysteemOnze eigen aanmaak van vitamine D3 via blootstelling aan UV-straling kan heel wat minderen door bepaalde omstandigheden of in de donkere wintermaanden. Suppletie met vitamine D3 is dus meestal erg aangewezen, voor kinderen (vanaf 3 jaar) tot bejaarden, alsook voor zwangeren en vrouwen in de overgang.

Orca Curcuma forte bevat een gepatenteerd en intensief bestudeerd curcumawortelextract, Longvida®. De speciale formulering in vetoplosbare micropartikels (Solid Lipid Curcumin Particle technology of SLCPTM) zorgt voor een 95 maal betere biologische opname dan gewone curcumine.